Jag har cirka två kullar varje år och jag vill verkligen ha valpar som är vana vid människor, hem och miljö. Så de första veckorna bor valparna i en valplåda bredvid min säng med sin mamma i lugn och ro. Ja, visst kan det vara jobbigt men jag har full koll och kan se till att alla mår bra och utvecklas som de ska. Efter detta så flyttar valparna ner i en låda/ valphage i köket. Nu kan de se vad alla andra hundar gör och börja upptäcka världen.

Är det fint väder får de ofta komma ut några timmar, det gäller även vintervalpar. Vi hoppas på fint väder så de kan vara ute mycket och gå på upptäcksfärder.

Mina valpar är självklart chippade, avmaskade,besiktigade, registrerade samt dolda fel försäkrade. 1 års medlemskap i ISF och valpfolder ingår samt support från mig livet ut.

 

Valpar under 2019

Nu är alla årets valpar sålda. Jag kommer att uppdatera så snart jag har nyheter om kullar under 2020. Njut så länge av bilder av de senaste kullarna.

Här är lite bilder på ME kullen födda i somras .
Kombinationen( Copper´s Riddarsporre X Gwendariff Remember Me)Waterkullen( Dubliner Waterproof x Frinan Evergreen Copper)Rosekullen

(Dubliner Waterproof X Copper´s Roses All Over)